Vinterkräk har hälsat på

Vaknade med vinterkräksjuka igår morse. Vinterkräk i april, ja det står så på Google att den håller på tills dess. Som tur är bor döttrarna hos sin pappa den här veckan. Hade varken Cola ett knäckebröd hemma och fick ringa efter äldsta dottern som åkte och handlade åt mig. Colan fick mig att må lite bättre och middagen bestod av buljong. Var tvungen att ställa in med en väninna. Vi skulle träffas på stan och tar några glas. Så himla tråkigt. Jag som verkligen behöver komma ut. Ställde även in ett frisörbesök idag. Nästan bra för jag har velat fram och tillbaka. Funderar allvarligt på att gå tillbaka till min gamla hårfärg kopparröd. Börjar bli trött på att blondkopior. Fint med slingor som ser ut som en utväxt, inte riktigt Ombre typ Jessica Sarah Parker eller Marie Sernholt. Åt en anspråkslös frukost framför tv:n idag. Såg två avsnitt av Sex and the city. Tror jag ska se om alla avsnitt för andra gången.  Så himla bra. Jag väntar på betygsresultat nu från en kurs jag läser vid Stockholms Universitet. Det kommer tolv så håll tummarna. Ikväll blir det hemmakväll, hade inget planerat så det känns skönt att skylla på vinterkräk. 
 
(null)
 
 
 
 
#vinterkräksjuka #Jessica Sarah Parker #Marie Sernholt
0 kommentarer

Provar linser igen

Provade månadslinser för några år sedan och det gick inte alls. De skavde och det var obehagligt. Nu vill jag göra ett nytt försök. Gick till Specsavers. Tycker de har trevlig personal. Provar idag endagslinser. Gick och köpte ett par läsglas på TGR eftersom mina andra läsglasögon blir för staka med linser. Det kändes lite suddigt och svajigt när jag gick ut o handlade. Men jag läste på nätet att ögat måste vänja sig så det känns förhoppningsfullt. Jag vill ju vara lite extra fin nu när jag är singel. 

(null)


(null)


0 kommentarer

Fira födelsedag och skita i nätdejting

Så här blir det när min dotter överraskar kompis som fyller 15 år. Picknick med massor av ballonger vilket får mig att tänka på Upp". Min dotter fyller 15 år och hon är så himla gullig för hon planerar en överraskning till nästa år när jag fyller 50. Det är speciellt med att fylla 15 och 50 tycker hon, det är här och nu som gäller, något som jag får kämpa med som 48-åring och nyskild eller skild sedan 11 månader. Vissa dagar mår jag jättebra och vissa skit och den där jävla nätdejtingen jag börjat med, det går inget bra kan jag säga. Är med en seriös sida som kostar pengar och där händer inget, stendött och så är jag med en gratissida där det händer mycket men inte i verkligheten, jag kanske ska bli nunna. 

(null)0 kommentarer